zaterdag 9 januari 2010

Bestaande roostering boven vervangen (3)

Nog steeds geen metselweer. Binnenwerk is het enigste wat mogelijk is met zo'n winterse taferelen. De planché boven is gedeeltelijk uitgebroken. De roostering werd voorzien van een flinke brei anti houtworm. Daarna werden er latten op getimmerd om alles pas te krijgen. Het stukje gang en onze slaapkamer kunnen volgende week voorzien worden van OSB. Vervolgens trakteren we de roostering van de badkamer op een brei anti houtworm. Dan worden er zoals in onze kamer latten op de roostering bevestigd. De volledige roostering boven is gestempeld. Daardoor is het al een stuk steviger en vaster lopen boven.

Deze week hebben we prijs laten maken voor de verwarming Bij Ovalco en SAX. We hebben ervoor gekozen om in het nieuwe gedeelte te verwarmen met vloerverwarming. In de bureautjes, kamers en gang opteren we voor radiatoren. Beiden stelden een alternatieve ketel voor: Remeha. Iets Hollands.

De offerte voor de ramen van Keirsebilck en Ramaplast laat nog even op zich wachten. Die van Timmerman is reeds afgeleverd. We beseffen nu maar al te goed dat ramen een serieuze hap uit het budget nemen.

Deze week ontvingen we de offerte van onze lichtstudie. Die werd volledig vrijblijvend en zeer gedetaillerd opgesteld door Corona. Puik werk. Een echte aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten