woensdag 1 september 2010

Pluimers vloerisolatie

Gisteren hebben de mannen van Pluimers vloerisolatie onze netjes gereinigde betonplaat voorzien van een stinkend hoedje. In de volksmond PUR. Normaal gingen ze langskomen op maandag. Dit deden ze ook maar veel te laat om hun werk nog af te maken. Daardoor kwamen ze dinsdagochtend om 7u langs om hun klus af te maken. Alle muren en ramen werden afgeniet met plasiek.
Daarna werd er gespoten en af en toe gekeken of de gewenste dikte bereikt was. Dit deden ze door een naald op een houten latje te bevestigen en op bepaalde plaatsen het schuim te doorprikken. In de keuken, eetplaats, gang, toilet, berging en bureautje werd 7 cm voorzien. In de zitput opteerden we voor 10 cm. Daarna werden de ruimten die voorzien worden van vloerverwarming opgeschuurd.
Eens alles klaar was werd het plastiek van de muren getrokken. Hier en daar hebben we nog enkele verdoken nietjes zitten en heeft de schuurder met zijn machine de muren geraakt. Onze maagdelijke witte muren vertonen nu hun eerste zwarte vegen en putjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten