zondag 26 december 2010

Kerstround - up

De afgelopen week was erg druk. Net voor het ingaan van het bouwverlof zijn nog enkele aannemers hun ding komen doen.

Zo kwamen ze dinsdag en donderdag de elektriciteit en domotica voorzien. Alle draden hebben hun plekje gekregen in de kast. Nu hebben we al overal stroom op de stopcontacten. De lichtpunten moeten nu nog voorzien worden. De domotica moet nog gestuurd worden, alle draden zijn gestript en voorzien van de componenten. Ons touch screen is ook geplaatst. De sturing moet nu nog gebeuren en de modules moeten nog in de kast geplaatst worden.

Vabomat kwam langs om de schuifdeur in de gang te plaatsen, dit ging niet zonder slag of stoot. Aangezien wij verbouwen, vertrekken van een oude situatie. Niet alles is optimaal. Het kozijn waarin de deur moet verdwijnen staat een klein beetje haaks en de plakker heeft ons dan nog getrakteerd op een extra laag plakwerk op dit kozijn. Dit zorgde voor extra kapwerk en wat meer weerstand op de rail waarop de deur glijdt.

Bij brico zijn we langsgeweest om 2 schilderdeuren voor de bad- en slaapkamer boven.

Het laminaat wordt woensdag geleverd, dan kunnen we deze vakantie het laminaat leggen in de slaapkamer, gang en het bureautje.

De keukentoestellen werden geleverd, nu moeten ze nog geplaatst worden. De keuken is dan bijna afgewerkt. Enkel nog een stopcontact die een stukje verplaatst dient te worden.

Het volgende project wordt het parket en de trap uitkleden. Daarvoor hebben we nog 10 weken.

Zoals je kan lezen, zijn we volop gestart met de afwerking, hopelijk kunnen we ons einddoel realiseren, nog 10 weken te gaan richting de langverwachte verhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten