zaterdag 7 februari 2009

Voorbereidende werken op afbraak achterbouw

Alle voorbereidingen zijn getroffen om het achterste gedeelte tegen de vlakte te werken. Zo hebben we alle elektriciteit, OSB, Gyproc, vals plafond en rotswol verwijderd. Dit alles hebben we tegen een zacht prijsje achtergelaten bij onze vrienden uit Moerkerke (containerpark).

In de Krokusvakantie komt de eerste container om ons kalk, Gyproc en Ytong blokken mee te nemen. Wordt dus een drukke schepweek met schop en kruiwagen in de aanslag. Vrijwilligers zijn altijd welkom!

Eens die container gevuld is en de goedkeuring er is slopen we onze achterbouw. De goedkeuring zou rond 16 februari een feit moeten zijn. Maar deze week kregen we anders nieuws te horen toen we eventjes informeerden. We hopen dus op de 16de maar vrezen dat het toch wat later zal zijn.

De volgende containers zijn gepland tijdens de Paasvakantie. Ook dan zijn vrijwilligers meer dan welkom. Wie weet komt de Paashaas ook langs. De Koe is reeds langsgeweest in Sijsele ;-)

Alvorens de achterbouw te slopen mag Hilde met haar kompanen uit Gent het vloertje komen uitbreken in 14-18. Ben en Lieve die in de gang. Ondertussen breken wij de vloer uit in de badkamer en keuken. Hopelijk vinden we tegen die tijd ook een gegadigde voor onze dakpannen.

Je ziet, er is steeds werk aan de winkel. Het afbreken nadert zijn einde.

Lennart en Evy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten