vrijdag 13 november 2009

Domino Day

Vrijdag 13 november, alles kan hoor je op de radio. Het is de slogan waarmee de nationale loterij je probeert te overtuigen om toch te spelen voor de grote pot. VTM probeert de kijkers al weken warm te maken om te kijken naar Domino Day. De jaarlijkse poging om een aanval te doen op het wereldrecord.

Voor ons was het vandaag ook domino day maar dan niet met de plastieken blokjes, wel met snelbouwers en klompjes. De laatste palletten stenen voor de ruwbouw zijn geleverd? Dat is goed nieuws, het jammere aan de zaak is dat deze wel allemaal dienen binnengeplaatst te worden. 5 palletten worden netjes binnen gestapeld in de keuken. Een tijdrovende bezigheid.

De buren die het niet echt zien zitten dat de muur door- en opgetrokken wordt aan hun kant blijven zich verzetten. Nadat ik zaterdag enkele boze blikken en dreigende taal te horen kreeg ging Evy dinsdag op bezoek om alles uit de doeken te doen. Ze werd er letterlijk warm onthaald. Ze had de kans niet om onze officiële documenten te tonen. Alles is vergund en goedgekeurd. Aangezien Evy weinig tot geen gehoor kreeg hebben we besloten om onze architect te informeren. Deze stelde voor om zelf eens contact op te nemen en langs te gaan. Woensdag werd hij er op zijn buurt warm onthaald. Onze buren blijven zich verzetten en zeggen dat ze het gaan "onderzoeken". Ze hopen ons zo van de wijs te brengen. Maar wij staan recht in onze schoenen. Alles kan gestaafd worden met de nodige bewijzen, goedkeuringen en attesten. Leuk is natuurlijk anders, maar wij doen ongestoord verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten