zondag 7 maart 2010

De roostering van de bureau is af!

Zaterdag hebben we het laatste raampje in de badkamer gemaakt. Met de schieter werd het gat gemaakt in de muur langs de binnenkant, daarna werd er een constructie opgebouwd om het raampje vanaan de buitenkant af te werken. Deze constructie stond zo'n 3,5 m boven de grond.

Eens het raampje af was heeft de metser de werkzaamheden van de timmerman overgenomen. De metser kon niet langer wachten op de timmerman. De roostering van de bureau lag er nog niet dus hebben wij deze samen geplaatst. Om de balken te kunnen inmetselen moesten ze eerst gestempeld worden. De metser ging dus te werk met hamer en spijkers ipv met de compresseur van de timmerman. Daardoor liep onze planning wat vertraging op.

Volgende week starten we met het metsen van de facade. Nog eventjes en dakwerken walfrabouw kan alles dichtleggen.

Vorige week was er een technisch bezoek van Eandis om te kijken hoe we de bovengrondse leiding ondergronds konden laten binnenkomen. In de loop van deze week kregen wij het voorstel in de bus. Dit voorstel hebben we aanvaard. We zullen in 3 fases werken van telkens 25 A.

Zaterdag kwam Charly langs om nog eens te kijken voor de elektriciteit. Deze week tekenen ze voor ons het technisch plan uit. Tijdens de Paasvakantie zouden we graag beginnen met de elektrische leidingen in te slijpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten